euro_GIELLE_image001euro_GIELLE_image004

 

 

 

euro_GIELLE_image005

A Gielle egyik legfőbb cégpolitikája a környezet és természet megóvása. A levegőnek melyet belélegzünk tisztának és káros anyagoktól mentesnek kell lennie.

Az euroGIELLE megalkotta és szabadalmaztatta a SIVENTO termékcsaládot, hogy garantálja a biztonságot. Az innovatív szűrő abban különbözi a régebbi termékektől, hogy két réteggel készül, ezzel biztosítva a nagyobb elnyelő képességet. A mérettartás érdekében fémrácsra erősített kivitelben készül.  A szűrő fehér része felszívja a benzingőzt és olajos részecskéket.

 

Pollenszűrő aktív szénszállal:

 euro_GIELLE_image006

Az olajos anyagok kiszűrésével nagymértékben csökkenti a veszélyes átláthatatlan réteg kialakulását a szélvédőn, amely gátolná a vezetőt a szabad kilátásban.

 

Dupla réteg, dupla védelem:

A fekete aktív-szenes szövet kiszűri a mérgező anyagokat (pl. ólom, kadmium, benzol, azbeszt, szén-monoxid), míg a fehér szintetikus anyag megakadályozza a por, pollen és spórák utastérbe jutását.

 

Az aktív szenes SIVENTO szűrők gyantával átitatott poliészter és növényi eredetű szén szálból, valamint poliuretán tömítéssel készülnek.

 

 

euro_GIELLE_image008

A SIVENTO márka hosszas kutatás, az alapanyagok figyelmes tanulmányozása után jött létre.

Ezt az utastérszűrőt arra tervezték, hogy garantálja a teljes egészségügyi biztonságot és tiszta környezetet az autóvezetők és járókelők számára.